2/2: 100 δέντρα είναι διαθετιμένος να φυτέψει ο Σύλλογος Δολίχης στον Προφήτη Ηλία. Ετοιμάζει επίσης το καθιερωμένο άναμμα του φανού (νταμπρές) για το Σάββατο 28/2 των Αποκρέων. Αυτά συζητήθηκαν στη συνεδρίαση Δ.Σ. το Σάββατο 31/1 καθώς επίσης και η θέρμανση των γραφείων του Συλλόγου με την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού. Συζητήθηκε επίσης το έργο για την κατασκευή Προϊστορικού Οικισμού στη Δολίχη, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχεδόν έτοιμο είναι το βιβλίο του κ. Λιόλιου Ν. Θωμά που θα εκδώσει ο ίδιος, ενώ το βιβλίο του κ. Σπύρου Μπούμπα που θα εκδώσει ο Σύλλογος αναμένεται έως την επιστροφή του συγγραφέα από το εξωτερικό όπου τώρα βρίσκεται.

9/2: Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2008, τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας “Δολιχιακός” έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδος, στο κατάστημα του Κ. Λιόλιου στις 8:30 μ.μ. Το φλουρί επέλεξε να εγκατασταθεί στο κομμάτι του κ. Λιόλιου Διονύση.

Ακολούθησε γεύμα για τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδος και για όσους προσκλήθηκαν ειδικώς για την εκδήλωση.

Την πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2008 -5:30 μ.μ., στο κατάστημα του Κ. Λιόλιου και το φλουρί “έπεσε” στον ιερέα Βαλιώτη Ιωάννη.

Η εκδήλωση βρήκε παρόντες τον Δήμαρχο Λιβαδίου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και πλήθος μελών του Συλλόγου.

Έπειτα από την ευλογία του ιερέα, στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοδωράκης Χρήστος ανέφερε:

“30 χρόνια προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, 30 χρόνια πιστοί στην παράδοση, πιστοί στην πολιτιστική κληρονομιά. Πιστεύουμε ότι λαός χωρίς πολιτιστική κληρονομιά, είναι λαός χωρίς ταυτότητα. Σήμερα μαζί μας είναι ο Δήμαρχος του Δήμου Λιβαδίου και τον ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάει με την παρουσία του. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχει κάνει, για την οικονομική βοήθεια και για την άψογη συνεργασία που έχουμε και πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα παραμείνει η ίδια».

Το λόγο στη συνέχεια είχε ο Δήμαρχος κ Γαλάνης Γεώργιος:

Κύριε Πρόεδρε δεν χρειάζεται να με ευχαριστείτε γι’ αυτά που κάνουμε, είναι υποχρέωση του Δήμου να έρθει κοντά στον Πολιτιστικό Σύλλογο και μάλιστα σε έναν σύλλογο που έχει δράση 30 ετών και με τέτοια επιτυχία. Και παλαιότερα παρακολουθούσα τις ενέργειες του Συλλόγου από κοντά και έβλεπα ότι έχετε προσφέρει αρκετά” Ανέφερε επίσης ότι ο Σύλλογος Δολίχης αποτελεί υπόδειγμα προσφοράς και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία σε όλους και πάντα επιτυχίες στον Σύλλογο.  “Ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα σας, είναι υποχρέωσή μας γιατί μέσα από τα πολιτιστικά προβάλλεται ο τόπος μας” είπε. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στις γυναίκες που σκοπεύουν να δημιουργήσουν δικό τους Σύλλογο Γυναικών. Δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι στο πλευρό τους και ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι πολύ σπουδαία και ευχήθηκε σε αυτές καλή επιτυχία. Στον Πολιτιιστικό Σύλλογο να τα εκατοστίσει για τα τριάντα χρόνια και ανταλλάχθηκαν στη συνέχεια ευχές μεταξύ των παρευρισκομένων για μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και επιυχίες.