Προς την Εφημερίδα «Η Έκδοση της Ελασσόνας»

Κύριε Εκδότη

Σε δημοσίευμα της Εφημερίδας σας την 11 Μαρτίου 2009, αναφέρετε πως κάποιοι κάτοικοι της Δολίχης (γενικά) επισκέφθηκαν τα γραφεία της εφημερίδας σας στην Ελασσόνα και έκπληκτοι ανέφεραν ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης “Η Τριπολίτιδα”, που ελέγχεται από το ΚΚΕ, δεν συμμετείχε στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στη Δολίχη, επειδή ανέλαβαν οι γυναίκες και ότι αυτό είναι απίστευτο.

Κύριε Εκδότη σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα για το θέμα:

Πρώτον ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης “Η Τριπολίτιδα” δεν ελέγχεται από κανένα πολιτικό κόμμα.

Δεύτερον, τα μέλη του Δ.Σ. σε συνεδρίαση τους αποφάσισαν την προηγούμενη μέρα να μην συμμετέχουν στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, λόγω απρόκλητης συμπεριφοράς του Προέδρου Τ.Σ. Δολίχης, δεδομένου ότι τις δαπάνες της εκδήλωσης τα τελευταία χρόνια τις αναλαμβάνει ο Δήμος Λιβαδίου.

Τρίτον, είναι επιεικώς απαράδεκτο να θίγεται κατ’ εξακολούθηση ένας Σύλλογος με όλα τα μέλη του, από “Ανώνυμους Κάποιους” που απευθύνθηκαν σε μία εφημερίδα αυτή τη φορά, η οποία με τη σειρά της προέβη στο παραπάνω δημοσίευμα χωρίς να ερευνήσει καθόλου το θέμα.

Ένας Σύλλογος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην πορεία των 30 χρόνων του και συνεχίζει να προσφέρει μακριά από πολιτικές τοποθετήσεις και προσωπικά συμφέροντα.

Δολίχη, 12 Μαρτίου 2009

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Σημείωση: Μόνο επώνυμα σχόλια θα δημοσιεύονται