Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Αυγούστου τελέσθηκε ο Εσπερινός στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και η βροχή που έπεσε στη συνέχεια ματαίωσε το γλέντι που θα γινόταν στην πλατεία.

Πανηγύρι 2009

Πανηγύρι 2009

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το βράδυ ο κόσμος που παρευρέθηκε γλέντησε με δημοτική και λαϊκή μουσική (Η φετινή ορχήστρα αποτελούνταν από: Κλαρίνο- Δεδούσης Κώστας, τραγούδι -Γκουζιώτης Γιάννης και Μπρελλα Λίτσα, κρουστά -Παραντινός Βασίλης, βιολί- Μπαγλαντής Πρόδρομος, μπουζούκι – τραγούδι – Γάλλος Νίκος, λαούτο –κιθάρα – Ζβάρνας Τάσος).

Πανηγύρι 2009

Πανηγύρι 2009

Με την έναρξη βραβεύτηκε ο παλαιστής Λιόλιος Γιάννης του Κων/νου και της Ευδοκίας που κέρδισε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελεύθερης πάλης στην κατηγορία εφήβων των 84 κιλών καθώς και ο παλαιστής Θεοδωράκης Χρήστος του Αθανάσιου και της Σουγλή Χάιδως που ήρθε πρώτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην ελληνορωμαϊκή πάλη στην κατηγορία των 56 κιλών, δεύτερος σε ένα διεθνές τουρνουά στην Πορτογαλία και πρώτος σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Βουλγαρία. Τον πρώτο βράβευσε ο Δήμαρχος Λιβαδίου κ. Γαλάνης Γεώργιος και τον δεύτερο ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης κ. Τσακνάκης Αθανάσιος.

Εκτός από σουβλάκια, λουκάνικα και ποτά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, υπήρχε στη διάθεση του κοινού και το βιβλίο του κ. Σπ. Μπούμπα που έχει εκδώσει ο Σύλλογος. Πωλούνταν επίσης το CD της ορχήστρας, χαλβάς, παιχνίδια για παιδιά από μικροπωλητές και άλλα. Το 3ο τουρνουά Beachvolley ματαιώθηκε λόγω κακοκαιρίας.