Ολοκληρώθηκε το πανηγύρι της Δολίχης με αρκετές εκατοντάδες επισκέπτες κάθε βραδιά.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στο Βυζαντινό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με αρτοκλασία και περιφορά της εικόνας γύρω από την πλατεία. Ακολούθησε μεγάλο λαϊκοδημοτικό γλέντι με την ορχήστρα του Κ. Δεδούση (δημοτικό τραγούδι: Γιάννης Γκουζιώτης, λαϊκό τραγούδι: Άννα Αρσένη, βιολί: Βασίλης Έξαρχος), που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσόνας Κ.Κ. Βασίλειου. Το βράδυ, όπως είχε προγραμματιστεί, εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Σαρανταπόρου, του Λιβαδίου και της Δολίχης, η εμφάνιση των οποίων ήταν εξαιρετική. Όπως εξαιρετική ήταν και η ορχήστρα του Κ. Δεδούση που συνόδεψε τα χορευτικά συγκροτήματα και συνέχισε  το γλέντι για δεύτερη βραδιά μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Το πανηγύρι διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης «Η Τριπολίτιδα», υπό την αιγίδα του Δήμου Λιβαδίου. Βασιζόμενο στον εθελοντισμό και το μεράκι των μελών του Συλλόγου, το πανηγύρι στέφθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία.