ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων « Α ύ γ ο υ σ τ ο ς 2 0 10 »

Συνδιοργάνωση: Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης, Σύλλογοι Λιβαδιωτών Διασποράς

Πέμπτη 5 / 8 Δολίχη Μέγας Εσπερινός στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με αρτοκλασία και περιφορά της εικόνας της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος γύρω από την πλατεία.Ακολουθεί γλέντι στην κεντρική πλατεία με δημοτική και λαϊκή μουσική
Παρασκευή 6 / 8 Δολίχη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου. Ακολουθεί γλέντι στην κεντρική πλατεία με δημοτική και λαϊκή μουσική και  εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων Σαρανταπόρου, Λιβαδίου και Δολίχης.
Σάββατο 7 / 8 Λιβάδι Μουσική βραδιά στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς από ερασιτέχνες μουσικούς. (ΕΣΛ)
Σάββατο 7/8 Δολίχη Τουρνουά Beach Volley στο γήπεδο Δολίχης
Κυριακή 8/8 Δολίχη Τουρνουά Beach Volley στο γήπεδο Δολίχης
Κυριακή 8/8 Λιβάδι Εκδήλωση με λαϊκοδημοτική ορχήστρα του Λιβαδίου στο προαύλιο του ΖΜΚ, από τον Αθλητικό Σύλλογο Λιβαδίου «Γ. Ολύμπιος»
Δευτέρα 9/8 Λιβάδι Μουσική βραδιά από τη γνωστή παρέα του Μεζίλη στο χώρο των Αγίων Αναργύρων
Τετάρτη 11/8 Λιβάδι Κλαρίνα –Χάλκινα Βελβντού στο 1200 (Άλφα Μι)
Πέμπτη 12/8 Λιβάδι Παιδικό θέατρο από τον ΕΣΛ
Παρασκευή 13/8 Λιβάδι Παιδικά παιχνίδια στο παλιό γήπεδο «Κιόσκι» από τον ΕΣΛ
Σάββατο 14 / 8 Λιβάδι Παρουσίαση βιβλίων του Κ. Προκόβα στο ΖΜΚΜέγας Εσπερινός στον Ι.Ν. Κοιμ. της Θεοτόκου, περιφορά Επιταφίου.Λιβαδιώτικα Κλαρίνα στην κεντρ. Πλατεία, στον Πλάτανο.
Κυριακή 15 / 8 Λιβάδι Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αρτοκλασία.Καθιερωμένες εκδηλώσεις στο Παλιό γήπεδο με χορευτικά συλλόγων, χορός γερόντων κλπ.Ακολουθεί γλέντι ολοήμερο – ολονύκτιο με τα «Λιβαδιώτικα Κλαρίνα» στην κεντρική πλατεία, στον Πλάτανο.
Παρασκευή 20/8 Λιβάδι Πρωί: Αιμοδοσία για την  τράπεζα αίματος του ΕΣΛΒράδυ: Παραλίμνια μουσική εκδήλωση στο φράγμα Μαρούλι (ΕΣΛ)
Κυριακή 22 / 8 Λιβάδι Δασεργατική Γιορτή Μουλαροδρομίες (Συνδιοργάνωση Νομαρχιακή Αυτ/ση, Επαρχείο Ελασσόνας, Δήμος Λιβαδίου, ΕΣΛ).
Σάββατο 4 /9 Δολίχη Τουρνουά Σκάκι στην πλατεία Δολίχης (Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης)
Κυριακή 5 / 9 Λιβάδι Ετήσιο Μνημόσυνο Γεωργάκη Ολυμπίου
Δευτέρα 13/9 Δολίχη Εκδρομή στο Λευκό Πύργο, στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την παρουσίαση του βιβλίου του Θ. Λιόλιου.  (Πολιτιστ. Σύλλογος Δολίχης)