Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και δεκάδες συμμετέχοντες τα μαθήματα «Ψηφιακής φωτογραφίας και επεξεργασίας εικόνας» που διοργάνωσε ο σύλλογος «Πολιτιστικό Προξενείο» στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ελασσόνας με εισηγητή τον καλλιτέχνη-φωτογράφο Ανδρέα Γκανάτσιο.

Στην τελευταία συνάντηση της φωτογραφικής ομάδας οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τις βεβαιώσεις συμμετοχής και ο συντονιστής δράσεων του Πολιτιστικού Προξενείου Νίκος Γάτσας ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή, εκφράζοντας επίσης τις ευχαριστίες του συλλόγου στο ΚΠΕ και την ΚΕΔΕ, τον εισηγητή Ανδρέα Γκανάτσιο για την εθελοντική συνεργασία και τον Μανώλη Τσακίρη για τη συνεργασία στα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας.

Ο εισηγητής Ανδρέας Γκανάτσιος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην πορεία των μαθημάτων, στα οποία αναπτύχθηκαν οι τεχνικές της φωτογράφησης, η αισθητική της φωτογραφίας και η λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών, και αναφέρθηκε στις φωτογραφικές εξορμήσεις των μελών της ομάδας, καθώς και στις συνεργασίες με άλλες φωτογραφικές ομάδες ανά την Ελλάδα.

Τα έργα 22 μελών της ομάδας θα εκτεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ελασσόνας από τις 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2493022579.