Τελέσθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβίου στο Λιβάδι του Δ. Λιβαδίου το μνημόσυνο του Εθνικού μας Ήρωα Γεωργάκη Ολυμπίου, για την 189η επέτειο θανάτου του Ήρωα.

Στις 9:45 π.μ. οι επίσημοι καλεσμένοι, συνοδεία του Δημάρχου Λιβαδίου, μετέβηκαν στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου για την τέλεση  του μνημόσυνου, στο οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Βασίλειος, καθώς επίσης και ο Μητροπολίτης από την Ατλάντα Αμερικής.

Ακολούθησε, παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας, η επιμνημόσυνη δέηση στον Ανδριάντα του Γ. Ολυμπίου, στο Κιόσκι, και η κατάθεση στεφάνων από τους κάτωθι:

1. Έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαμάρα Μαρία
2. Εκ μέρους του Νομάρχη Λάρισας ο Αντινομάρχης κ. Δραμαλιώτης Αντώνης
3.Εκ μέρους του Νομάρχη Πιερίας ο Αντινομάρχης κ.Μπουρονίκος  Νίκος
4. Εκπρόσωπος Διοικητού 1ης Στρατιάς Λάρισας
5. Εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας – εκπρόσωπος Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.
6. Για την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας ο Υποδιοικητής Λάρισας
7. Δήμαρχος Λιβαδίου
8. Δήμαρχος Ελασσόνας
9. Δήμαρχος Ολύμπου
10. Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δολίχης
11. Γεωργικός Συνεταιρισμός Λιβαδίου
12. Σύλλογος Λιβαδιωτών Αθήνας
13. Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσ/νίκης
14. Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης
15. Σύλλογος Λιβαδιωτών Ελασσόνας
16. Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης
17. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Λιβαδίου
18. Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδίου
19. Εκπρόσωπος Μαθητιώσας Νεολαίας

Το στεφάνι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης κατέθεσε ο Γ. Γραμματέας κ. Απόστολος Τσακνάκης, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου είχε αναλάβει τελετάρχης της εκδήλωσης.

Στο Μνημόσυνο παρευρέθηκε ο υποψήφιος Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα, ο Αντινομάρχης Λάρισας κ. Αντώνης Δραμαλιώτης, ο Αντινομάρχης Πιερίας κ. Νίκος Μπουρονίκος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρήστος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Ολύμου, ο Αντιπρόεδρος του Γ.Ν. Λάρισας κ. Ηρακλής Λιόλιος, ο Πρόεδρος Τοπ. Συμβουλίου Δολίχης κ. Παναγιώτης Τσακνάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δολίχης κ. Σουλτάνα Γκόγκου, εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας, Φορέων και Συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα και γεύμα προσκεκλημένων επισήμων.