Δελτίο Τύπου
Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελασσόνας (Κ.Ε.Δ.Ε.)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την 5η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας που θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 26 και 27 Σεπτεμβρίου στην Ελασσόνα.

Τα εγκαίνια της γιορτής θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 7.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας με την παρουσία τόσο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη όσο και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη.

Είναι μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Θεσσαλικό και όχι μόνο χώρο. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες από όλες τις γωνιές του Ελλαδικού χώρου, όπως και στις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις οι οποίες είχαν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συμμετέχουν, του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, η Γεν. Γραμ. Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., το Επιμελητήριο Λάρισας, η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν.Λάρισας και ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος.

Την οργάνωση των εκδηλώσεων έχουν το Επαρχείο Ελασσόνας, ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας που έχει την κεντρική ευθύνη όλων των εκδηλώσεων.

Όλες τις πληροφορίες για την 5η Πανελλήνια γιορτή φέτας αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να τις βρείτε στις σελίδες της ιστοσελίδας http://www.giortifetas.gr .

Χορηγοί στις εκδηλώσεις της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας είναι η βιομηχανία κατασκευών λευκοσιδήρου «ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ» και η εταιρεία «INOX DESIGN Kateris A.E.» .

Χορηγοί επικοινωνίας: Ε.Ρ.Τ., Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», Η εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ», η Εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ» , οι εφημερίδες: «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ», «Η ΕΚΔΟΣΗ», «ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ», «ΠΑΛΜΟΣ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ» και τα ραδιόφωνα «Ράδιο Party 97,1», «Ράδιο Ελασσόνα», «Ράδιο Κιβωτός», «Ελεύθερη Ραδιοφωνία Ελασσόνας», «PALACE FM 91,4», «ΠΟΛΙΣ 99,4» και «SCANNER 102,2».