Ο Σύλλογος Γυναικών Δολίχης «ΦΙΛΑ ΕΥΒΙΟΤΟΥ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 22.1.11, 6:00 μ.μ., στην ταβέρνα του Κώστα Λιόλιου στη Δολίχη.

Πριν την κοπή της πίτας, ο αιδεσιμότατος Ιωάννης Βαλιώτης ευλόγησε το κοινό της εκδήλωσης, τονίζοντας, στο τέλος, το επικείμενο πρόβλημα σχετικά με την παύση της λειτουργίας του δημοτικού σχολείου Δολίχης, ενώ κάλεσε τους Φορείς της Δολίχης να οργανωθούν και σύσσωμοι να αντιμετωπίσουν το ζήτημα ώστε η λειτουργία του δημοτικού σχολείου να συνεχιστεί, αφού αποτελείται από αξιόλογο αριθμό μαθητών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Σουλτάνα Γκόγκου απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους της εκδήλωσης, μεταξύ των οποίων ήταν και η δημοτική σύμβουλος Ελασσόνας κ. Ντίνα Γκόγκου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης. Όλοι, ωστόσο, οι παρόντες της εκδήλωσης ομόφωνα ανέφεραν πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που το σχολείο πάψει να λειτουργεί.

Η κ. Ντ. Γκόγκου στο χαιρετισμό της μετέφερε και τους χαιρετισμούς τού Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλου και ο κ. Α. Παιδής τους χαιρετισμούς τού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού. Η πρόεδρος του Συλλόγου, ωστόσο, διαβίβασε την αγάπη και τη στήριξη της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας κ. Μαρίας Μαμάρα, τους χαιρετισμούς του αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Καψάλη και του Προέδρου Τ.Σ. Δολίχης κ. Παναγιώτη Τσακνάκη, οι οποίοι, παρά τη θέλησή τους, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Η Ανθή Μαντζάρα και η Σταυρούλα Παπακωνσταντίνου ήταν οι τυχερές στις οποίες «έπεσε» το φλουρί κερδίζοντας από ένα γυναικείο ρολόι.