Με ευκολία πέρασε το Σάββατο το απόγευμα ο Δολιχιακός  από τη δύσκολη  έδρα του Δομενίκου, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 0-4. Ήταν μια σημαντική νίκη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την οποία ο Δολιχιακός διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Στον αγωνιστικό τομέα, με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό στον αγώνα. Έτσι πίεζαν ψηλά με αποτέλεσμα η αμυντική γραμμή του Δομενίκου να κάνει λάθη. Η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον Δολιχιακό ήρθε στο 12΄ από τον Γκόγκο Φ. ο οποίος σούταρε δυνατά από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Η δεύτερη ευκαιρία ήταν και πάλι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή όταν μετά από λάθος του αμυντικού των γηπεδούχων η μπάλα κατέληξε στον Γκόγκο Φ., αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Παράλληλα, η ομάδα του Δομενίκου προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκόλ κυρίως από πλάγια αριστερά αλλά όλες οι προσπάθειες δεν είχαν κανέναν αποτέλεσμα. Το 0-1 για την ομάδα της Δολίχης έγινε στο 31΄, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Θεοδωράκη Σ. Η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.  Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν έγινε καμιά σημαντική ευκαιρία και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δολιχιακός μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» τον αγώνα από πολύ νωρίς. Έτσι στο 56΄ έγινε το 0-2 με τον Σουγλή Κ., μέτα από ωραία συνεργασία με τον Γκόγκο Φ. στην αντίπαλη περιοχή. Το 0-3 έγινε και πάλι από τον Σουγλή Κ. στο 63΄ με έναν καταπληκτικό σούτ βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή, όπου η μπάλα κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας. Ίσως να ήταν και το γκόλ της αγωνιστικής. Με αυτό το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Σουγλής Κ.  έφθασε τα 14 τέρματα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο  0-4 αντιστράφηκαν οι ρόλοι του πρώτου τέρματος, όπου στο 80΄ ο Σουγλής Κ. πάσαρε στον Γκόγκο Φ. στο ύψος του πέναλτι, ο οποίος με τη δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα  στο πλεκτό. Οι γηπεδούχοι στη μοναδική ευκαιρία που είχαν ήταν από μια εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα βρήκε λίγο στο κάθετο δοκάρι.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ: Λιόβας, Σουγλής Σ, Θεοδωράκης, Μαρογιάννης, Dushku, Σουγλής Κ, Ζιωγας, Γκόγκος, Κατσιαμήτας, Καμαγιάννης Χαλκίδης. Έπαιξε και Μίχος.

Τα αποτελέσματα:

Δαμασούλι – Βουβάλα 2-3
Λιβάδι – Στεφ./Γαλανόβρυση 1-1
Συκέα – Καλύβια 0-3
Σαραντάπορο – Μεγάλο Ελ/χώρι 0-5
Μικρό Ελ/χώρι – Πύθειο 6-1
Δομένικο – Δολιχιακός 0-4

Η βαθμολογία
1.Δολιχιακός 33
2.Μικρό Ελ/χώρι 31
3.Μεγάλο Ελ/χώρι 30
4.Καλύβια 27
5.Δομένικο 23
6.Συκέα 23
7.Στεφανόβουνο 21
8.Βουβάλα 21
9.Δαμασούλι 8
10.Πύθειο 8
11.Λιβάδι 4
12.Σαραντάπορο 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ –  ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ  20/02/11   15:00