ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΛΙΧΗΣ «Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΙΔΑ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΟΛΙΧΗΣ «ΦΙΛΑ ΕΥΒΙΟΤΟΥ»

Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

 

Παρασκευή 4/3:
11:00 π.μ. Κόψιμο πουρναριών για το άναμμα του Νταμπρέ. (Καλούνται οι εθελοντές να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα).

Σάββατο 5/3:
5:00 μ.μ. Αποκριάτικο παιδικό πάρτι στο Πολιτιστικό Κέντρο Δολίχης με Κλόουν και Ξυλοπόδαρους, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τα παιδιά. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα χαρίσει δώρα και θα προσφέρει χυμούς και αναψυκτικά στα παιδιά.

8:00 μ.μ. Άναμμα του καθιερωμένου Νταμπρέ στην κεντρική πλατεία. Κεμπάπ, κρασί και αναψυκτικά θα προσφερθούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών θα προσφέρει πίτες και γλυκά. Οι συμμετέχοντες, είτε μεταμφιεσμένοι σε μασκαράδες είτε όχι, θα χορέψουν γύρω από τη φωτιά με αποκριάτικα τραγούδια.

Κυριακή 6/3:
8:30 μ.μ. Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών στο κατάστημα του Φωτίου Αθ. με ζωντανή δημοτική και λαϊκή μουσική και λαχειοφόρο αγορά. Τιμή εισόδου 5 €.

Καθαρά Δευτέρα:
10:00 π.μ. Εκδήλωση στην κεντρική πλατεία. Φασολάδα, ψωμί, χαλβάς, τουρσί, ελιές και κρασί θα προσφερθούν στους επισκέπτες.
Χορευτική παράσταση από το παιδικό τμήμα του χοροδιδασκάλου Γκόγκου Αθ.
Ακολουθεί «Η Γαμωδία» (γάμος + κωμωδία).

Τρίτη 8/3:
8:00 μ.μ. Χορός για την Γιορτή της Γυναίκας στο κατάστημα του Φωτίου Αθ. με ζωντανή δημοτική και λαϊκή μουσική. Τιμή εισόδου 15 € (συμπεριλαμβάνεται το γεύμα).

* Σημειώνεται ότι όλα τα έξοδα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων (Παιδικό πάρτι, Νταμπρές, Κ. Δευτέρα) θα καλυφθούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης «Η Τριπολίτιδα».