Το Σάββατο 5/3 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δολίχης πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο παιδικό πάρτι με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών. Οι κλόουν και ξυλοπόδαροι, με χορούς, διαγωνισμούς και παιχνίδια, κατάφεραν να κάνουν τα παιδιά να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, ο οποίος ανέλαβε τη διοργάνωση, προσφέρθηκαν δώρα και χυμοί στα παιδιά.

Στη συνέχεια, παρά την αρχική ψιλή βροχή, άναψε ο καθιερωμένος νταμπρές στην κεντρική πλατεία. Ο κόσμος, ο οποίος χόρεψε γύρω από τη φωτιά ήταν αρκετός. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσέφερε κρασί, αναψυκτικά και κεμπάπ στους επισκέπτες, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών προσέφερε πίτες και γλυκά.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών στο κατάστημα του Φωτίου Αθ., την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 6/3, το βράδυ.

Τέλος, η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο με τη βοήθεια του Συλλόγου Γυναικών. Φασολάδα, χαλβάς, τουρσί, ελιές και κρασί θα προσφερθούν σε όλους τους επισκέπτες. Θα προηγηθεί χορευτική παράσταση από το παιδικό τμήμα και η γαμωδία (γάμος+κωμωδία).