Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δολιχιακός μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το 1-3 εκτός έδρας με αντίπαλο  την ομάδα της Συκέας  «κλείδωσε» και μαθηματικά πλέον το πρωτάθλημα. Το μόνο που απέμεινε είναι η τελευταία αγωνιστική με το Δαμασούλι στο γήπεδο της Δολίχης  για να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Στον αγωνιστικό χώρο, με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ο Δολιχιακός άρχισε να πιέζει και θέλησε πολύ γρήγορα να «καθαρίσει» τον αγώνα όπως και τα κατάφερε. Στο 9΄, ο Γκόγκος Φ με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο,  η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Σουγλής  Σ   με κεφαλιά έκανε το 0-1.  το 0-2 έγινε από τον Ζιώγα Ν στο 16΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ επωφελήθηκε από τις κόντρες και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έφταναν κατά διαστήματα έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ως εκεί. Στο 33΄ ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Γκόγκου Φ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακριβώς το αντίθετο με το πρώτο. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διατηρήσουν το υπερ τους σκορ. Από την άλλη η ομάδα της Συκέας βγήκε στην επίθεση  με σκοπό να πετύχει κάποιο τέρμα για να ξανά μπουν στον αγώνα. Μετά από την πίεση των γηπεδούχων, στο 55΄έγινε το 1-3 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία για κάποιο τέρμα. Παράλληλα η ομάδα της Δολίχης είχε δοκάρι με τον Λιόλιο Ι στο 74΄.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ: Λιόβας Κ, Σουγλής Σ, Θεοδωράκης, Μίχος, Dushku, Σουγλής Κ, Ζιωγας, Κατσιαμήτας, Χαλκίδης, Γκόγκος, Μαρογιάννης έπαιξαν και Καμαγιάννης, Λιόλιος Ι.

1.Δολιχιακός 54

2.Π.Ο.Μ.Ε. 49

3.Μύτικας 48
4. Συκέα. 41
5. Θύελλα μεγ.ελευθ. 35
6.Δομένικο 35
7.ΑΕΣΓ 25
8.Βουβάλα 24
9.Δαμασούλι.20
10.Πύθιο 15
11.Λιβάδι 10
12.Σαραντάπορο 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ – ΔΑΜΑΣΟΥΛΙ  16/4/11   15:30

*ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΛΙΧΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.