Πρωταθλητής και επίσημα είναι πλέον ο Δολιχιακός μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο. Στην τελευταία αγωνιστική που έγινε στο γήπεδο της Δολίχης με αντίπαλο την ομάδα του Δαμασουλίου, σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα και για τις δύο ομάδες, ο Δολιχιακός επικράτησε με 3-0  προσθέτοντας ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του. Παράλληλα, πρόσφερε χαρά και θέαμα στο φίλαθλο κοινό του, το οποίο έδινε πάντα το παρόν σε κάθε αγώνα και βοηθούσε την ομάδα να φτάσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και προπονητής έγιναν ένα «κουβάρι» πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το κύπελο απονεμήθηκε αρχικά στον αρχηγό Γκόγκο Φώτη και στη συνέχεια το κράτησαν ένας ένας όλοι οι ποδοσφαιριστές, κάτω από τη «βροχή» των σαμπανιών.

Το βράδυ, η διοίκηση του Α.Ο. Δολίχης «Ο Δολιχιακός» πρόσφερε δείπνο στους ποδοσφαιριστές στην ταβέρνα «Η ΣΤΑΣΗ».

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα και συναρπαστικά της τελευταίας δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς. Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή  του  κανένας δεν ήξερε ποιος θα ήταν πρωταθλητής, καθώς υπήρχαν τέσσερις ομάδες που το διεκδικούσαν. Ο Δολιχιακός από τις 22 αγωνιστικές που έδωσε είχε 19 νίκες (9 εκτός και 10 εντός) 3 ήττες (1 εντός και 2 εκτός) και καμία ισοπαλία. Σύνολο κατάφερε να πετύχει 64 τέρματα έχοντας την δεύτερη καλύτερη  επίθεση (32 εντός και 32 εκτός), δέχτηκε 18 τέρματα έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (9 εντός και 9 εκτός). Επίσης είχε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Σουγλή Κώστα με 19 τέρματα.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν είναι οι εξης:  Θεοδωράκης Σταύρος, Σουγλής Κώστας, Σουγλής Στέφανος, Σουγλής Ζήσης, Κατσιαμήτας Γιώργος, Χαλκίδης Μάριος, Γκόγκος Φώτης, Μαρογιάννης Δημήτρης, Κάμμαγιάννης Παναγιώτης, Ζιώγας Νίκος, Dushku, Μίχος Στέργιος, Γκάτας Δημήτρης, Γκάτας Νίκος, Γιουρέλης Άγγελος, Τζημαγιώργης Νίκος, Παπακωνσταντίνου Θανάσης, Γκόγκος Παναγιώτης, Γκόγκος Δημήτρης, Μακρυδάκης Δημήτρης, Κλεισιάρης Φώτης, Αστερίου Κώστας, Λιόβας Κώστας, Λιόβας Νίκος, Λιόλιος Γιάννης, Μιράζ, Μαρτίνας Στέφανος, Μαντζάρας Ανδρέας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ζυγούρης Βασίλης.

 

* ο Α.Ο. Δολιχιακός, μετά από πρόσκληση που έλαβε, το Σάββατο 23/4/11 θα παραβρεθεί στο 3ο τουρνουά ΄΄Νίκος Σιαμάτρας΄΄ που διοργανώνει ο Α.Ο. Ολυμπιάδας στο γήπεδο Ολυμπιάδας.