Με την 2η πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Ενίσχυσης έτους 2014 που ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ, ξεκινάει πλέον και επίσημα η πολυαναμενόμενη εφαρμογή του Προγράμματος Νέοι Αγρότες 2013-2014, Μέτρο 112 «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ».

 

Επιδότηση για πάνω από 7.000 δικαιούχους Νέους Αγρότες

Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 18.3.2014 έως 16.5.2014.

Τελικά το κονδύλι του Μέτρου θα φθάνει τα 140 εκατ. ευρώ ενώ σκοπός του ΥπΑΑΤ είναι να ενταχθούν σε αυτό περισσότεροι από 7.000 δικαιούχοι.

Δείτε τις προϋποθέσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Νέοι Αγρότες 2013-2014, καθώς και το ύψος ενίσχυσης ανά περιοχή και κατεύθυνση εκμετάλλευσης.

Ύψος ενίσχυσης

Το ύψος της ενίσχυσης διαμορφώνεται ανάλογα με την κατηγορία της περιοχής μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου, τον προσανατολισμό της παραγωγής της εκμετάλλευσης στη μελλοντική κατάσταση και το επίπεδο εισοδήματος της εκμετάλλευση, στο μέγιστο ποσό των 20.000 ευρώ.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συγκεντρώστε αυτά που σας αφορούν και προσκομίστε τα στην Αγροσύμβουλος Ο.Ε. για να προχωρήσουμε άμεσα στην προαξιολόγηση του φακέλου σας. Ο σωστός έλεγχος των δικαιολογητικών είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Η Αγροσύμβουλος Ο.Ε. με εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα αγροτών αναλαμβάνει για εσάς:

  • την σύνταξη του απαιτούμενου από την προκήρυξη επιχειρηματικού σχεδίου και
  • την τεχνική υποστήριξη του φακέλου μέχρι και το στάδιο της αποπληρωμής.

Δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια Νέων Αγροτών που διοργανώνει η Αγροσύμβουλος Ο.Ε. για να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις δυνατότητες αξιοποίησης του Προγράμματος.

πηγή: http://agrosimvoulos.gr/neoi-agrotes-2013-2014/