Σε ένα κατάμεστο θέατρο «Βασίλης Φαρμάκης» πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου καθώς και τον τοπικών συμβούλων, για τον Δήμο Ελασσόνας. Ο νέος δήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου παρέλαβε επίσημα πλέον την σκυτάλη από τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Πασχόπουλο και παρουσία του νέου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χαρίτωνα τελέσθηκε ο αγιασμός και αναγνώστηκε ο Όρκος προς την πατρίδα, την πίστη στους Νόμους και στους θεσμούς, για ένα καλύτερο αύριο του πολίτη, στην καθημερινότητά του, για την επόμενη πενταετία.

Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Ελασσόνας

 

Ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος ευχήθηκε στον Νίκο Ευαγγέλου «καλή αρχή» και να συνεχιστεί το έργο για τον Δήμο Ελασσόνας ενώ ο νέος δήμαρχος σε μια σύντομη ομιλία του έστειλε το μήνυμα για την αυριανή ημέρα: «Συνεργασία-Εμπιστοσύνη-Πάταξη της διαφθοράς-Δήμος πρότυπο-Επικοινωνία με τον πολίτη-Πίστη και αφοσίωση στις εντολές του Ελασσονίτη-Ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά για τον Δήμο Ελασσόνας». Την ώρα που αναφέρθηκε το όνομα του εκλεγμένου Ηρακλή Λιόλιου, κανείς δεν εμφανίστηκε να υπογράψει τον Όρκο, αφού ο κ. Λιόλιος μια ημέρα πριν είχε αποσυρθεί και είχε δηλώσει επίσημα, πως δεν θα ορκιστεί.

Μετά την υπογραφή του Όρκου και του καθιερωμένου Πρωτοκόλλου από όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, ακολούθησε χαιρετισμός στη νέα δημοτική αρχή. Τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, η πρώην έπαρχος και νυν περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαρία Μαμάρα, σύσσωμες οι αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, περιφερειακοί, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι, η Δασάρχης κ. Ζωή Φτίκα, ιερείς και πλήθος κόσμου.

πηγή: elassona-city.gr