Δημοτική Χορωδία ΕλασσόναςΔυναμικά άρχισαν για τη φετινή χρονιά οι πρόβες της Παιδικής και Μικτής Χορωδίας Ελασσόνας. Λειτουργεί τμήμα ενηλίκων (μικτή χορωδία) και παιδικό – νεανικό τμήμα για παιδιά ηλικίας 6 -18 ετών υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη. Η χορωδία λειτουργεί με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας και προσωπικά του νεοεκλεγέντα δημάρχου Νίκου Ευαγγέλου.

Μεττά από την πλούσια σε εμφανίσεις περσινή καλλιτεχνική χρονιά τόσο σε χορωδιακά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα (Τρίκαλα, Άστρος Κυνουρίας,  Γουμένισσα, Καρπενήσι, Λάρισα), όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα και στην πόλη, τα σχήματα της ελασσονίτικης χορωδίας με ζήλο και αγάπη στην πολυφωνική χορωδιακή μουσική συνεχίζουν το έργο τους προγραμματίζοντας για τη νέα χρονιά συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικούς.

Για το σκοπό αυτό καλούνται όσοι επιθυμούν (παιδιά και ενήλικες) να συμμετέχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης της πολιτιστικής ζωής της πόλης να προσέλθουν στα τμήματα της χορωδίας.

Τα μαθήματα – πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 7:00- 9.00 το απόγευμα (μικτή χορωδία) και κάθε Σάββατο 13:00-16:00 (παιδική –νεανική χορωδία) στην αίθουσα δοκιμών του παλιού Δημοτικού Ωδείου (στο παλιό τοξωτό γεφύρι). Τα νέα μέλη γίνονται δεκτά μετά από ακρόαση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977144909.