Πείτε το ατυχία, κατάρα, συγκυρία, όπως και να έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανηγύρι Δολίχης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης δεν ξεκίνησε ποτέ. Όπως πέρυσι ετσι και φέτος ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος για να ολοκληρωθούν  οι εκδηλώσεις.

Την Τετάρτη 5  Αυγούστου ο μέγας εσπερινός στο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η αρτοκλασία και η περιφορά της εικόνας έγιναν κανονικά.

Το λαϊκοδημοτικό γλέντι στην πλατεία του χωριού δεν πρόλαβε να αρχίσει λόγω της δυνατής καταιγίδας ενώ για δυο ώρες περίπου είχε γίνει και διακοπή ρεύματος. Ετσι η νεολαία και οχι μόνο μεταφέρθηκε έξω απο την αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου με γεννήτρια ρεύματος συνεχίζοντας τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου η βροχή άρχισε απο νωρίς με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί τίποτα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια  τα μέλη του για την εθελοντική εργασία που πρόφεραν όλες αυτές τις μέρες. Επείδή χωρίς αυτούς δεν θα στηνόταν τίποτα, απο τα τραπεζοκαθίσματα και την εξέδρα μέχρι το ψήσιμο των κρεάτων και την καθαριότητα. Αμφισβητώντας την έντονη βροχόπτωση με αυτοσχέδιες ενδυμασίες για τη βροχή μάζεψαν δυο χιλιάδες τραπεζοκαθίσμτα.  Πλέον αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί οτι ο σύλλογος δεν αποτελείται μόνο απο τα εφτά μέλη συμβουλίου αλλά απο ένα σύνολο ατόμων. Μια εικόνα χίλιες λέξεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ακόμα ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους προμηθευτές αλλά και την ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου, που και αυτοί με τον τρόπο τους βοήθησαν ώστε να μην «μπεί μέσα» ο σύλλογος.

Ραντεβού τον επόμενο Αύγουστο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ