Φαίνεται πως η παραλία της Κατερίνης ταιριάζει άψογα στον Γιώργο και τη Βιργινία μιας και πρόσθεσαν ακομα μια σημαντική διάκριση στο ενεργητικό τους, κάνοντας περήφανο τον τόπο μας. Συγκεκριμένα οι αθλητές της πάλης συμμετειχαν στους πανελλήνιους αγώνες ελευθέρας πάλης που έλαβε χώρα στην παραλία της γειτονικής Κατερίνης 20/06/2021.

Ο Γιώργος Τσακνακής, αθλήτής μέχρι πέρυσι του Συλλόγου Καραγιαννης Ευρωπού και από φέτος του Ατλα Καλλιθέας Αθήνας, κατέλαβε τη 2ή θέση στη κατηγορία των 90 κιλών αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον έμπειρο αθλητή Μιχάλη Τσικοβανι, αφού ειχαν προηγηθεί πέντε νίκες.

Η αθλήτρια της ελευθερας παλης Τσακνάκη Βιργινία μετα απο τρια χρόνια αποχής επανηλθε στους αγωνιστικούς χώρους και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία των 60 κιλών γυναικών αποδεικνύοντας οτι ο ενός έτους γιος της και οι μεταπτυχιακές σπουδές δεν στάθηκαν εμπόδιο στους αγωνιστικούς της στόχους.

Χάρη σε αυτές τις διακρίσεις οι αθλητες μας πήραν το εισιτήριο για συμμετοχή στους παγκόσμιους αγώνες στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβρη στην Κατερίνη.

Και οι δυο αθλητές ευχαριστούν θερμά τον προπονητή τους Παυλιδη Θεοδόσιο καθώς και τη Διοίκηση του Καράγιαννη Ευρωπού για τη συνεχή στήριξη τους.