Κτήμα Κατερίνας Τσακνάκη «Το νέκταρ του Ολύμπου»

Στο κελάρι της Κατερίνας Τσακνάκη ωριμάζει το ντόπιο κρασί και το μεταβρασμένο τσίπουρο από παραδοσιακές ποικιλίες σταφυλιών σε ιδανικές  συνθήκες. Η παρολύμπια περιοχή δίνει στα σταφύλια λαμπερό χρώμα, πλούσιο φυσικό άρωμα, χαρακτηριστική δροσιά και μοναδική γεύση.

Η κ. Κατερίνα Τσακνάκη παράγει, επίσης, βιολογικά γλυκά του κουταλιού.

Υπέυθυνη: Κατερίνα Τσακνάκη

Τηλ. 24930-92271

Κιν. 6976782717

Quote of the week

"People ask me what I do in the winter when there's no baseball. I'll tell you what I do. I stare out the window and wait for spring."

~ Rogers Hornsby

Designed with WordPress