Ένα ονειρικό ταξίδι στην Αργεντινή, με αφιέρωμα στο χορό TANGO.
Από τον  Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας.

Μια πανδαισία ήχων, εικόνων και χρωμάτων προετοιμάζει για τους τυχερούς Ελασσονίτες και τους φίλους τους που θα παραβρεθούν φέτος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Σύλλογος Ελασσονιτών του Ν. Μαγνησίας, στην εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 9.1.2011 και ώρα 11:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ», στο Βόλο.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος συνεργάζεται με την γνωστή Σχολή TAΝGO στην πόλη του Βόλου DANCE ACADEMY και την Πρεσβεία της Αργεντινής, προκειμένου να μας ταξιδέψει από τον Όλυμπο μέχρι την άκρη του κόσμου, την Ανταρκτική και τη χώρα της Αργεντινής, όχι μόνο με τις εικόνες, αλλά και μέσα από τον περίφημο χορό TANGO, που θα παρουσιάσουν με εντυπωσιακό τρόπο χορευτές της «DANCE ACADEMY».

Το κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του  Αργεντίνικου TANGO και της χώρας της Αργεντινής.

Για το λόγο αυτό:
1. Θα γίνει ομιλία σχετική με τον χορό ΤANGO και την ιστορία του,

2. τον αισθησιακό αυτό χορό θα παρουσιάσουν χορευτές από τη Σχολή Χορού «DANCE ACADEMY» του Βόλου,

3. θα γίνει προβολή VIDEO, που έστειλε η Πρεσβεία της Αργεντινής και

4. θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό για την Αργεντινή

Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα γνωρίσουν μοναδικά και εξαιρετικά προϊόντα από τις πλαγιές του Ολύμπου, όπως γίνεται κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος προσφέρει εξαιρετικά κρασιά Βιολογικής καλλιέργειας (κόκκινα  και λευκά) από τις πλαγιές του Ολύμπου, όπως επίσης και εκλεκτές ποικιλίες τυριών της περιοχής, ενώ θα προσφερθούν σπιτικές πίττες που παρασκευάζουν Ελασσονίτισσες του Βόλου. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι τα Βιολογικά κρασιά και τυριά της επ. Ελασσόνας διακρίνονται για τη μοναδική ποιότητά τους, αφού παράγονται σε έναν ευλογημένο τόπο, όπως είναι η επαρχία Ελασσόνας και σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπως είναι οι πλαγιές του παγκόσμιου μνημείου της Φύσης, τον Όλυμπο.

Η εκδήλωση, που με ιδιαίτερη φροντίδα προετοιμάζει ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας μαζί με τη DANCE ACADEMY”, θα κλείσει με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση σε χορούς της Αργεντινής και ιδιαίτερα του TANGO.