ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Δεύτερο Σχολικό Τουρνουά Σκάκι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/10/2011, ώρα 10:00 πμ στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολειού Ελασσόνας. Το τουρνουά έγινε υπό την αιγίδα του Σκακιστικού Συλλόγου Ελασσόνας «Ο ΠΟΛΥΠΟΙΤΗΣ». Σημαντική βοήθεια προσέφερε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, που διέθεσε το υλικό, τις σκακιέρες, τα ρολόγια, καθώς και τη γραμματειακή υποστήριξη. Συμμετείχαν σαράντα μαθητές και μαθήτριες από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Επαρχίας Ελασσόνας. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές.

Στόχος του τουρνουά ήταν να έρθουν σε άμεση επαφή με το σκάκι και η προώθηση του αθλήματος στην Επαρχία Ελασσόνας.

Ο Σκακιστικός Σύλλογος θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει την Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού κ Λαμπρινή Αλεξίου για την παραχώρηση του χώρου τον γυμναστή Βίτκο Νικόλαο για το ενδιαφέρον που έδειξε για άλλη μια φορά καθώς και την Μπεκιάρη Παρασκευή για τις αφίσες που σχεδίασε.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να έρθουν σε επαφή με το σκάκι στο χώρο του Συλλόγου που λειτουργεί Δευτέρα – Πέμπτη κ ώρα 18:00 – 21:00 στην αίθουσα του Ωδείου (παλαιό γεφύρι).

Τηλ. Επικοινωνίας 6975260391 – 6945851060

Email: sselassonas@yahoo.gr