Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στη Δολίχη 3 & 5-6 Αυγούστου.

Το Σάββατο το βράδυ  3/8  οι νέοι του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής διασκέδασαν στο πάρτι νεολαίας που έγινε στον προαύλιο χώρο του δημοτικου σχολέιου Δολίχης.

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου ,  τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στο βυζαντινό ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, με περιφορά της εικόνας γύρω από την πλατεία. Ακολούθησε λαικοδημοτικό ξεφάντωμα με την ορχήστρα του Βαγγέλη Πέγιου. Παραδοσιακούς χορούς παρουσίασαν το παιδικό και εφηβικό χορευτικό του συλλόγου Δολίχης.


Το γλέντι συνεχίστηκε και την Τρίτη 6 Αυγούστου με την ίδια ορχήστρα ενώ χορούς παρουσίασαν το χορευτικό του συλλόγου γυναικλων Δολίχης και το χορευτικό του συλλόγου Δρυμού Ελασσόνας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω επαγγελματίες για τις χορηγίες τους:Κώστα Ιωαν Γκόγκο, Κώστα & Θεόδωρο Λιόλιο, Δημήτριο Μαντζάρα, Κυριάκο Φωτίου και Αθανάσιο Κατή. Τους κτηνοτρόφους: Κώστα Ιωαν Γκογκο, Ηλία Τσακνάκη, Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Μαντζάρα, Κώστα Παπακωνσταντίνου, Αντώνη Γκόγκο, Αναστάσιο Καραναστάση, Νίκο Τζήκα.

Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορευτές που εκπροσώπησαν τον σύλλογο και τη χοροδιδάσκαλο Αλεξάνδρα Κατσιούρα.

Ακόμα ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, μικρούς – μεγάλους, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Τη διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων ανέλαβε ο εξ ολοκλήρου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης » Η Τριπόλιτιδα » με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Φωτογραφίες: Σταύρος Θεοδωράκης
Φωτογραφίες drone: Γεώργιος Καρατζίκας