Ο Χρήστος Θεοδωράκης και τα αδέρφια Τσακνάκη, Γιώργος, Βιργινία και ο μικρός Κωνσταντίνος σήμειωσαν σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωταθλήμα πάλης που διεξήχθει το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, κάνοντας για ακόμα μια φορά περήφανο τον τόπο μας.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος, αθλητής του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία των 64 κιλών στο στύλ της Ελληνορωμαϊκής φτάνοντας τα πέντε χρυσά στη συλλόγή του.

Η γυναίκα της παρέας Βιργινία Τσακνάκη αθλήτρια του Καράγιαννη Ευρωπού αγωνίστηκε στα 57 κιλά στο στύλ της ελευθέρας και κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό της αθλήτριας Βεκρής Αικατερινης με τεχνική πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η Βιργινια ευχαριστεί τον προπονητή της Παυλίδη Θεοδοσιο και ιδιαίτερα τους γονείς της που την στηρίζουν σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση.

Ο Γιώργος Τσακνακης αθλητής του Ατλα Καλλιθέας αγωνίστηκε στα 92 κιλά στο στύλ ελευθέρας, παλευοντας στον τελικό με τον αθλητή Πετριδη Χρηστο παρ’ολο που έδειξε σημαντικά στοιχεία βελτίωσης έχασε 7-2 και έτσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Αξίζει να σημειωθεί οτι την Πέμπτη ο Γιώργος θα ταξιδέψει στο Μονακό της Γαλλίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην άμμο.

Ο μικρότερος από τα αδέλφια Κωνσταντινος Τσακνακης κατετάγει 2ος στα 92 κιλά ελευθέρας παίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στις Σέρρες στις 27/6. Ο οποίος βρίσκεται με την εθνική παίδων σε προετοιμασία ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος τους εύχεται συγχαρητηρία για τις επιδόσεις τους και καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους.